Accesorii intretinere

Orice profesionist in curatarea cosurilor de fum stie ca este nevoie de mai mult decat 2 maini pricepute pentru a intretine si curata un sistem de evacuare si pe masura ce tehnologia in curatarea cosurilor devine din ce in ce mai avansata, la fel si instrumentele si accesoriile de intretinere a acestora.

De la solutii lichide, la prafuri si pliculete pentru curatarea hornului, noi va oferim o varietate de optiuni pentru curatarea seminului la pret bun, pentru rezultate superioare. Un semineu si un cos de fum curat se traduce intr-o functionare sigura si durabila. Nu lasati grudonul periculos, funinginea sau alte blocaje sa va aduca prejudicii - optati pentru produsele corespunzatoare de curatare a cosului din selectia noastra larga.

Indiferent ca alegeti o solutie profesionala pentru curatarea sticlei de semineu, o pudra concentrate pentru curatare horn, sau pliculete, va asiguram de eficienta acestora in intretinerea si curatarea hornului. Cu sfaturi de utilizare si recomandari pretioase, fiecare produs furnizat ajuta la descompunerea depunerilor de gudron si funingine de pe cosul de fum sau din incinta focarului.

Retineti! CURATIREA CHIMICA A COSULUI DE FUM SI FOCARELOR NU EXCLUDE CURATAREA ANUALA, MECANICA A COSULUI DE FUM, CARE ESTE OBLIGATORIE!