Palarii cos de fum

Aveti nevoie de accesorii pentru cosurile de fum? Ati ajuns unde trebuie. In magazinul nostru veti gasi o varietate de palarii cos de fum, atat simple cat si complexe, potrivite pentru diferite tipuri de cosuri de fum: ceramica, inox ori beton, dar si pentru hornurile din caramida traditionale. Palariile pentru cos de fum pe care le comercializam beneficiaza de garantie si transport gratuit , sunt testate si certificate pentru a corespunde celor mai exigente cerinte de calitate.

Palariile si terminalele din catalogul nostru prezinta rezistenta la coroziune si intemperii (inclusiv inghet/dezghet) sau atacurilor chimice datorate substantelor corozive din interiorul lemnelor sau altor combustibili. In plus, au un design ce favorizeaza evacuarea rapida si naturala a gazelor arse.

Daca va intrebati care sunt avantajele palariilor de cos de fum, aflati ca acestea sunt: durabile in timp, prezinta o rezistenta mare, protectie de ploaie si un pret accesibil. Toata gama de palarii, cocos de vant, terminale, gulere si capace de acoperire pentru cosul de fum este fabricata de producatori de renume, cu experienta in domeniu.