Unelte curatare cos fum

Neglijarea sistemului de evacuare a gazelor arse poate avea consecinte grave si periculoase iar slaba intretinere a sistemului de cos de fum duce la crearea creozotului care va provoca in cele din urma, incendii. Pentru a impiedica depunerea creozotului in sistemul de evacuare al cosului, acesta trebuie curatat regulat. Curatarea cosului de fum nu doar ca va mentine sistemul de aerisire curat si fara depuneri creozote, ci va contribui si la functionalitatea acestuia si a sursei de incalzire sigure si eficiente.

Pentru a va curata propriul cos de fum, veti avea nevoie de un kit pentru curatat cosul de fum, o trusa practica cu instrumente specific, disponibile pe site-ul nostru la un pret foarte accesibil. Noi va punem la dispozitie o serie de kituri cu perie si arici pentru curatat cos de fum intr-o varietate de dimensiuni si forme, astfel incat sa se potriveasca cu fiecare sistem de evacuare specific. Periile de cosar sunt disponibile in kitul trusa in diferite materiale: din sarma, plastic sau lant, iar tijele si sculele sunt ideale pentru un acces simplu la horn.

Nu lasati creozotul periculos, funinginea sau alte blocaje sa afecteze functionarea cosului de fum- alegeti produsele corespunzatoare de curatare a cosului din selectia noastra. Alegeti un kit trusa cu perie si arici pentru curatat cos de fum si asigurati-va ca acesta nu va reprezenta un pericol pentru casa si familia voastra. Cea mai buna modalitate de a va asigura ca semineul si semineul nu reprezinta pericol de incendiu este sa fie curatate, intretinute si inspectate de catre profesionisti calificati.