Burlane de racordare

Legatura dintre cosul de fum si sursa de caldura, fie ca vorbim de semineu, soba sau centrala pe lemne, este foarte importanta intrucat evacuarea gazelor arse trebuie sa fie realizata in cele mai sigure conditii. Astfel, burlanele de racordare vor asigura ca aceasta racordare se va efectua eficient, fara a pune in pericol siguranta familiei sau a locuintei.

Noi va punem la dispozitie aceste burlane de racord pentru soba si semineu la cosul de fum, confectionate din materiale de calitate: otel refractar de 2 mm grosime, ceea ce ii asigura o durata lunga de viata. Indiferent de cat de inalte sunt temperaturile la care sunt supuse, acest burlane de racord vor face fata cu brio, fiind garantate de producatori de renume.

Explorati gama noastra de burlane folosite pentru racordarea sobelor, semineelor sau centralelor pe lemne la preturi avantajoase, disponibile intr-o varietate de dimensiuni, dar si o multime de elemente de legatura cu livrare gratuita la domiciliu: coturi de burlane reglabile, clapete de burlan, tubulaturi de inox, reductii si multe altele.